3 juni 2021 grote bonte specht met jong!

Tijdens mijn wandeling ontdekte ik een nest van een bonte specht. Ik vond dat zo geweldig, ik moest gelijk mijn vriendin bellen, want ik wilde dit bijzondere moment met haar delen. Samen zijn we een dag later terug gegaan om wat mooie foto's van dit bijzonder moment vast te leggen. Inmiddels zijn de jongen uitgevlogen.

29 mei 2021 vogelhut

Ik was al bijna 2 jaar niet meer in een vogelhut geweest En afgelopen pinksterweekend was het weer zo ver, en ben ik samen met een vriend weer een dagje in een vogelhut geweest. Ik was al weer vergeten hoe moeilijk het was, want soms komen er meerdere soorten vogels tegelijk. En wat moet je dan als eerste kiezen?? Dat leverd nog wel eens wat stress op. Want je wil natuurlijk met hele mooie foto's thuis komen.

Puppies fotograferen 2021

Altijd weer een uitdaging om puppies op de foto te zetten, ze laten zich nog niet sturen en kennen geen commando's. Maar wat zijn ze toch leuk! En wat kan ik er van genieten om al die lieve puppiess op de foto te zetten.

Nest fotografie 2021

Wat geniet ik er van als ik puppies mag fotograferen vanaf week 1 tot week 8. Zo mooi om de groei te zien van de kleintjes en ieder pupje heeft zo zijn eigen karakter. Hier op de foto zie je Cees van week 1 tot 11 weken oud. Wil jij dit ook van je puppies neem dan vrij blijvend contact met mij op.

12 januari 2021 nieuwe foto's in mapje honden! Enjoy!

Het nieuwe jaar is weer begonnen en ik heb alweer leuke puppie foto's mogen maken. Ik ga ze deze week allemaal op mijn site zetten.

20 augustus 2020 fun with photo's met kleine Thomas in de hoofdrol

Ik fotografeer meestal dieren maar afgelopen maandag 17 augustus heb ik een lief  klein en enthousiast mannetje voor mijn lens gehad. En wat was dat leuk!! Wil jij nou ook een foto van je kindje in een grappige achtergrond verwerkt vanaf 45 euro kan ik al iets voor je maken.

8 augustus 2020 Fun with photo's

Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen uit te proberen,  dus ben ik in photoshop eens gaan knutselen met mijn honden foto's. Voor meer resultaten kijk in mapje augustus.


© Monique Takke Fotografie  / realisatie Mopslaan.nl / 2022